Ontzorgen tijdens de verbouwing middels ons totaalpakket.

Naar wens verzorgen we voor u de complete verbouwing, van A tot Z. Zeker zo prettig want wij ontzorgen daarbij volledig.

Behalve uiteraard het inmeten en de montage van de nieuwe keuken kunt u hierbij denken aan:

  • Uitvoeren van (kleine) verbouwingen
  • Sloopwerk (plus afvoeren afval)
  • Timmerwerk
  • Leidingwerk (gas, water en licht)
  • Aansluiten apparatuur
  • Stucwerk
  • Tegelzetwerk (wand en vloer)
  • Schilderwerk
  • Schoonmaak etc

Wij werken uitsluitend met zeer vakkundige monteurs die het geheel professioneel monteren en uitvoeren.

Vooraf wordt er een planning gemaakt zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is.

Hoe werkt het?

Aan de hand van de keukentekeningen en de bijbehorende aansluittekeningen komt de monteur een opname bij u doen. Samen met u worden de wensen besproken en de situatie bekeken. Naar aanleiding hiervan wordt duidelijk welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden en ontvangt u vervolgens per post of e-mail een overzichtelijke, vrijblijvende offerte.

Als we samen tot overeenstemming komen, ontvangt u een duidelijke planning van dag tot dag. U weet exact wanneer de werkzaamheden worden uitgevoerd. De startdatum van de werkzaamheden wordt bepaald aan de hand van de montagedatum van de keuken.

 

Uw voordeel?

Voor al uw verbouwingwerkzaamheden heeft u een duidelijke planning, een team dat op elkaar is ingespeeld, dat weet wat er nodig is om tot een prachtig eindresultaat te komen en dat zorgt voor geen verrassingen achteraf!

 

Bart Sengers uit Uden schrijft over Manders Keukens;

"Geweldig familiebedrijf: no-nonsense, eerlijk en echte vakmensen. Blij dat er tegenwoordig nog van dit soort bedrijven bestaan!"

Familie Roeffen schrijft over Manders Keukens

"Wij hebben al voor de 3e keer een keuken bij de firma Manders gekocht en zijn wederom zeer tevreden hoe het is verlopen. Deskundig advies in de showroom, tijdige levering volgens afspraak en correct en deskundig geinstalleerd door ervaren en nette monteurs. Wij zijn weer zeer blij met het geheel en hopen nog vele jaren te kunnen genieten van deze mooie keuken!"

Helga Janssen schrijft over Manders Keukens

"Droom die werkelijkheid geworden is door het inlevingsvermogen van Joost Manders! En dat alles binnen budget! Zie foto's en ga eens kijken en praten. Er is meer mogelijk dan je denkt!"

Juliette schrijft over Manders Keukens

"Na lang zoeken om voor ons de juiste keuken te vinden kwamen wij via via terecht bij Manders Keukens in Schaijk. De ruimte waarin onze nieuwe keuken moest komen was niet de gemakkelijkste, 3 x 6 meter, een groot raam en 5 deuren! Maar inmiddels is de keuken geplaatst en is onze verbouwing afgerond. Het is een hele klus geweest maar elke dag genieten wij van onze nieuwe keuken hoe mooi deze is en...

Marie-Noelle van Dieten - Brands schrijft over Manders Keukens

"Mooie keuken uitgekozen in de grote winkel met genoeg showroommodellen. Goed onderhandeld en nu aardige sympathieke monteurs bezig om onze mooie keuken te plaatsen. Alles in orde! De betrokkenheid van Joost (Manders) waarderen wij ook. Nog even de puntjes op de i en dan kunnen wij genieten van en blij zijn met onze nieuwe keuken."

Meggie van der Ven schrijft over Manders Keukens;

"We hebben een prachtige keuken gekocht bij Manders Keukens. Het is een plaatje geworden! Goede monteurs waar we heel tevreden over zijn en natuurlijk Harm, die onze wensen heeft gehoord en een geweldige keuken heeft ontworpen!"

Pieter schrijft over Manders Keukens

"Super blij zijn wij met onze nieuwe keuken die wij bij Manders Keukens in Schaijk hebben gekocht. Goed advies, mooie sfeer in de showroom en geen opdringerig gevoel. De monteurs hebben topwerk geleverd, dat moet ook gezegd worden, al kies je nog zo’n mooie keuken maar hij moet ook nog vakkundig geplaatst worden en dat is prima gelukt, chapeau! Manders Keukens is een...
schaijk logo